ماهی های قرمز شب عید به دلیل نگه داری گله ای و عدم رعایت مواردی بسیاری در تولید در اکثر مواقع دارای بیماری و یا زخم های پوستی می باشند. در این خصوص اولا حتما قبل از خرید از سلامت ماهی مطمئن شوید و ثانیا بعد از خرید حتما اقدامات زیر را انجام دهید.
1- بعد از خرید ماهی و قبل از ورود به اکواریوم و یا تنگ دمای ابی که ماهی در آن قرار دارد و آبی که قرار است به آن وارد شود یکی کنید، برای این کار میتواند پلاستیکی که ماهی در آن قرار دارد را در تنگ حدود نیم ساعت شناور کنید.
2- حتما آبی که قرار است ماهی وارد شود از قبل یک روز نگه دارید که کلر آن خارج شود و یا میتوانید از محلول های ضد کلر در بازار استفاده کنید
3- از یک ضد عفونی کننده ی آب موجود در بازار برای ضد عفونی کردن آب و بدن ماهی به مدت هفت تا ده روز استفاده کنید
4- حتما برای ماهی خود غذا تهیه کنید و خودسرانه از غذاهای موجود استفاده نکنید. بهترین مدل غذا از نوع پولکی است که هم به صرفه بوده و هم راحت میتواند هر سایز ماهی قرمزی اسفاده کند
5- دو بار در روز غذادهی کنید به میزانی که کمتر از دو دقیقه مصرف کند.
6- اب تنگ با اکواریوم را برای ماهی قرمز هر بار قبل از کدر شدن با اب جدید تعویض کنید.
7- در تنگ ماهی دیگری در صورتی که از سلامتی آن مطمئن نیستید اضافه نکرده و یا تا چند روز حتما قرنطینه کنید.